Ideál légtisztítógépek

 

Alábecsüljük a belélegzett levegő hatását közérzetünkre.

 

Statisztikák azt mutatják, hogy akár a napunk 90 százalékát is zárt térben töltjük - több időt, mint valaha. Emiatt különös figyelmet kell fordítani arra, hogy az irodákban, szobákban, rendelőkben a levegő minősége hatással lehet a közérzetünkre.  Aki a szabadban dolgozik, annak természetes, hogy friss levegő által jobban működik szervezete. Mert jól érzi magát, egyértelműen jobban teljesít, és ritkábban betegszik meg. De jó levegőt gyakran, nehéz megtalálni az irodában.

Az ideal zold logo.jpg egy teljesen új termékcsaládot kínál, amellyel a természetes környezetet biztosítja munka közben vagy akár az otthonában is.

Az új IDEAL légtisztítók ionos technológiája, tökéletes megoldással javítja a beltéri levegőt. Az "ideális Egészség", termékportfóliónk három minőségi Légtisztítóból áll:

 IDEAL AP15, IDEAL AP30 és IDEAL AP45,

A különbség:  a növekvő teljesítményben, a méretben, és a különböző méretű légterek szűrésében van.

15 m2-45 malapterület, 40-500 m3 légmennyiség szűrése óránként.

Mindhárom modell rendelkezik,

-       rendkívül hatékony Aeon Blue ® tisztító rendszerrel, amely kitisztítja a szoba levegőjét, szinte hatékonyabb, mint bármely más légtisztító

-       és nagy hatékonyságú, többszintű szűrőkkel. Ez egy innovatív és hatékony technológia. A HEPA szűrő és a beépített plazmatisztítási technológia kombinációja., a levegő 99,97 százalékát megtisztítja a szennyező anyagoktól.

Finom por, pollen, egyéb allergén anyagok, vírusok, baktériumok, gomba spórák, állati szőr, cigarettafüst, vegyi gázok és kellemetlen szagok mindezt nagy hatékonysággal kiszűrik a levegőből. A készülékek ideálisak az allergiában szenvedőknek. Kisebb eséllyel adják át egymásnak a fertőzést a kollégák. A nedvesedő, penészedésre hajlamos helységekben a gomba spórák szaporodását gátolják.

 

Ezen túlmenően, az IDEAL Légtisztítók a levegőt negatív ionokkal dúsítják. 

Tanulmányok azt mutatják, hogy azokon a területeken, ahol magas a negatív ionok felhalmozódása, a vér oxigéntartalma növekszik, ez pedig a koncentráció és a munkavégzés javulását eredményezi. 

 

PLASMAWAVE™-TECHNOLÓGIA

Külön kapcsolható ionizátor.......  bőveb ben

Szűrési rendszer:

    ELŐSZŰRŐ   ......... bővebben

Kezelés és érzékelők:

    Egyszerű kezelés bővebben ........

Műszaki tartalom:

    Bővebben ....

EGYSZERŰ FILTERCSERE

    A filter csere kijelző állandó levegőminőséget garantál. A praktikus filterkazetta, -(mely tartalmazza a teljes szűrőrendszert)- egyszerűen és gyorsan cserélhető.

ideal_ap_filter.jpg__300x300_q85.jpg

OPTIFLOW

    Érzékeli a távoli port és cigarettafüstöt, és annak függvényében optimálisan osztja el a friss levegőt a helységben.

purificateur-d-air-ioniseur-ideal-ap15.jpg

KÖNNYEN KEZELHETŐ TÁVIRÁNYÍTÓ

    Az egyszerű kezelést még könnyebbé és kényelmesebbé teszi. Akár az asztal mellől, vagy az ágyból is vezérelheti. 

ideal_ap_controller.jpg__300x300_q85.jpg