Kötészeti gépek  

      

Könyvkötők, bígelők, füzetkötőgépek, papírfúrók, tűzőgépek 

Kérjük, tekintse meg termékeink részletes leírását a pdf file-okban vagy képeiket a Galériában:

 

A profi kötés
Hőkötő   és   ragasztó   gépeink   kiváló   ár-teljesítmény   mutatójukkal,   egyszerű kezelhetőségükkel, és tökéletes kötési eredményükkel tűnnek ki. 
Az asztali készüléktől a félautomata meleg ragasztós könyvkötőig, bármilyen munkafolyamat megoldható. Füzetkötők, papírrázók mind az Ön munkájának megkönnyítésére.

 könyv kötő. pdf (302,2 kB)     füzetkötő.pdf (133,5 kB)     papírrázó.pdf (52,6 kB) 

Sokoldalú, masszív és pontos lyukfúrás
Minden   papírfúró   gép   számtalan   felszereltség   variációban   kapható.   Ezenfelül   a gépek sokféle opcióval bővíthetők. Így Ön igényei szerint testre szabhatja, akárcsak egy szabómester. Kézi és elektromos kivitel egyaránt. Miért töltene értékes időt a névjegykártya felvágással, tegye ezt a gép?! 

  SPC papírfúrók.pdf (175,2 kB)         névjegykivágó.pdf (548,1 kB)

Robusztus és pontos tűzés

Az asztali tűzőgépektől a profi köteg és nyeregtűző gépekig biztos tűzést nyújtanak gépeink. Ha csak arról van szó,  hogy pár lapot kell összetűzni, vagy professzionális kiadványt kell gyártani, sokoldalú programunkban biztosan megtalálja az Ön számára optimális készüléket. 

FASTBIND FOTOMOUNT sorozat MECHANIKUS FOTÓKÖNYV KÉSZÍTŐ GÉP

Egyedülálló, forradalmi találmány a DRUPA Nenzetközi Vásáron óriási sikert aratott, finn gyártmányú fotókönyv készítő gép.
A Fastbind Fotomount gépek olyan asztali mechanikus eszközök, mellyel könnyen és gyorsan lehet a kinyomtatott képekből professzionális fotókönyvet készíteni. 

 Ideal tűzőgépek.pdf (113,6 kB)   MECHANIKUS FOTÓKÖNYV KÉSZÍTŐ.pdf (185,8 kB)

A tökéletes bígelés

A kötészet egyik fontos esztétikai paraméterét, a pontos és egyenes bígelés adja, nem mindegy mivel készül. Könnyen kezelhető, csekély kézi erővel működő gépeink ugyanúgy nyugalmat biztosítanak munkájában, mint a fotobígelőink vagy újdonságunk a hőprés (keményborítójú könyvek bígeléséhez)!

 GPM 315.pdf (112,5 kB)     GPM 450.pdf (93,8 kB)      GPM 450 SA.pdf (88,9 kB)